Reacties namen trekken

"Alles is zo vanzelfsprekend en gemakkelijk verlopen! Volgend jaar gaan we zeker weer op deze manier onze namen trekken voor kerst!"

Gitt

"Ik vind het een keitoffe site, ideaal om in deze tijden toch de namen te trekken voor de kerstcadeaus! Tot volgend jaar!"

Cindy

"Zeer leuke en handige tool om namen te trekken. Zeer praktisch dat de lijstje zijn gekopeld aan de site zo heb je in een keer een duidelijk overzicht. Voor ons gezin een echte plus aangezien iedereen druk aan het werk is tijdens de kerstperiode."

Evi

"Ik vond het een zeer gemakkelijke site. Heel gebruiksvriendelijk. Eens iedereen heeft geaccepteerd krijg je heel snel je naam. Deze site gebruiken we zeker nog eens."

Lina

"Voor ons heeft het perfect gewerkt. Het was dan ook de eerste keer. Vermits we ondertussen wat verder van elkaar wonen, bleek dit de ideale oplossing. Lachende gezichten alom op onze kadootjes-dag. Tot volgend jaar."

Davy

"Hele fijne manier om namen te trekken. De momenten dat je met zijn allen samen zijn is al zo schaars. Heb dit jaar ingesteld dat ze de persoon van vorig jaar niet konden trekken. Alles verliep perfect. Super."

Maria

"Geen handig idee, enkel een waardering vanwege de gebruikers. Zij waren zeer tevreden over dit systeem van namen trekken. Bedankt!"

Machteld

"Ik vond het een ideale oplossing om namen te trekken. Gezien we allemaal een druk leven hebben en dat er nog weinig kans was om iedereen samen te krijgen."

Ines

"Wij hebben een super gezellige kerstavond gehad samen met de hulp van drawnames... het pakjes open doen moment was zalig🎁🎄🤗👍"

Jenny

"Eigenlijk heb ik geen nieuw idee. Ik wil jullie gewoon graag zeggen dat ik drawnames fantastisch vind. Ik merkte op dat er veel meer mogelijkheden zijn tegenover vorig jaar. Echt de max! 😀 Dank je!"

Els

Wil je ook gratis namen trekken? Start met namen trekken.