Reacties namen trekken

"Dankzij deze website is het voor de eerste keer gelukt om iedereen een naam toe te kennen. Dit zonder dat ook één iemand wist wie voor wie een pakje moest kopen. Echt een heel goede website! Ook genoten van de extra's zoals verlanglijstjes en anonieme vragen."

Michiel

"Ik vind het een keitoffe site, ideaal om in deze tijden toch de Namen te trekken voor de kerstcadeaus! Tot volgend jaar!"

Cindy

"Zeer leuke website en prima verloop ! Eenvoudig maar zeer duidelijk."

Nii

"Ik geef graag door dat onze familie dik tevreden was met het gebruik van namentrekken. Het scheelde mij iig een keer extra samen komen om de namen trekken :-) De getrokken naam kan je niet kwijtraken (dat was ik) je krijgt ideeën als suggestie, vond men ook handig en het was voor iedereen zichtbaar wie nog niet geaccepteerd had dus dmv groepsdwang hebben we de vaart er in kunnen houden. Goe bezig!"

Ray

"Alles is zo vanzelfsprekend en gemakkelijk verlopen! Volgend jaar gaan we zeker weer op deze manier onze namen trekken voor kerst!"

Gitt

"Het leuke aan namentrekken is dat het zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk is ! Houden zo. Dank je"

Remi

"Dit was de eerste maal dat we dit systeem hebben gebruikt en iedereen vond het geweldig!!! Bedankt en zeker tot volgend jaar!"

Annick

"Alles is prima verlopen! Top website! Bedankt en tot volgend jaar :-)"

Astrid

"Wij gebruiken deze website nu al enkele jaren met het werk en thuis is hij ook al geïntroduceerd. Wij zijn heel erg tevreden met deze service en zien niet direct een nood aan wijzigingen."

Ellen

"Leuk idee en handig met link en mogelijkheid verlanglijstjes ...."

Hilde

"De cadeautips die verschijnen zijn super, het concept is OK, we hebben geen opmerkingen, de familie was super enthousiast over de nieuwe manier van 'lotje trek'. Nog fijne feestdagen."

Kristine

"Ik vind het zo al ongelooflijk handig! Vooral ook dat je zo op tijd herinnerd wordt! Dank je wel!"

Oma

"Het is een zeer toffe site en heel leuk om op deze manier namen te trekken en een cadeaulijst aan te maken."

Sandra

"Namentrekken.be is een handige tool! Mooi werk. We zullen het nog gebruiken."

Roland

"Ik vond het een zeer gemakkelijke site. Heel gebruiksvriendelijk. Eens iedereen heeft geaccepteerd krijg je heel snel je naam. Deze site gebruiken we zeker nog eens."

Lina

"Leuk systeem om namen te verdelen. Ook de verlanglijstjes zijn een handige tool. Volgend jaar gebruiken we jullie site zeker opnieuw."

Mireille

"Werkt perfect!!! Zeer blij dat dit bestaat! Maakt cadeautjes trekken véél makkelijker en niemand weet van mekaar."

Anniek

"Het was superleuk. Zelfs ons oma en opa ( beide 70 jaar) konden het. En knappe site. Aan de maker een dikke dikke duim!"

Anja

"We hebben heel veel plezier beleefd met jullie site. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Ils

"Geweldig systeem. See you next holidays!"

Freya

"Het was weer geweldig. Alles verliep in grote geheimzinnig- en nieuwsgierigheid!! Vlekkeloos. Volgend jaar weer!"

Ton

"Voor ons heeft het perfect gewerkt. Het was dan ook de eerste keer. Vermits we ondertussen wat verder van elkaar wonen, bleek dit de ideale oplossing. Lachende gezichten alom op onze kadootjes-dag. Tot volgend jaar!"

Davy

"Hele fijne manier om namen te trekken. De momenten dat je met zijn allen samen zijn is al zo schaars. Heb dit jaar ingesteld dat ze de persoon van vorig jaar niet konden trekken. Alles verliep perfect. Super."

Maria

"Ik vond het een ideale oplossing om namen te trekken. Gezien we allemaal een druk leven hebben en dat er nog weinig kans was om iedereen samen te krijgen."

Ines

Wil je ook gratis lotjes trekken? Start met namen trekken.Heb je een wachtwoord? Inloggen
Nederlands