Reacties namen trekken

"Zeer leuke en handige tool om namen te trekken. Zeer praktisch dat de lijstje zijn gekopeld aan de site zo heb je in een keer een duidelijk overzicht. Voor ons gezin een echte plus aangezien iedereen druk aan het werk is tijdens de kerstperiode."

Evi

"Geen handig idee, enkel een waardering vanwege de gebruikers. Zij waren zeer tevreden over dit systeem van namen trekken. Bedankt!"

machteld

"Wij hebben een super gezellige kerstavond gehad samen met de hulp van drawnames... het pakjes open doen moment was zalig🎁🎄🤗👍"

Jenny

"Eigenlijk heb ik geen nieuw idee. Ik wil jullie gewoon graag zeggen dat ik drawnames fantastisch vind. Ik merkte op dat er veel meer mogelijkheden zijn tegenover vorig jaar. Echt de max! 😀 Dank je!"

Els

"Ik vind het een keitoffe site, ideaal om in deze tijden toch de namen te trekken voor de kerstcadeaus! Tot volgend jaar!"

Cindy

"Zeer leuke website en prima verloop ! Eenvoudig maar zeer duidelijk."

Nii

"Alles is zo vanzelfsprekend en gemakkelijk verlopen! Volgend jaar gaan we zeker weer op deze manier onze namen trekken voor kerst!"

Gitt

"De cadeautips die verschijnen zijn super, het concept is OK, we hebben geen opmerkingen, de familie was super enthousiast over de nieuwe manier van 'lotje trek'. Nog fijne feestdagen."

Kristine

"Het is een zeer toffe site en heel leuk om op deze manier namen te trekken en een cadeaulijst aan te maken."

Sandra

"Ik vond het een zeer gemakkelijke site. Heel gebruiksvriendelijk. Eens iedereen heeft geaccepteerd krijg je heel snel je naam. Deze site gebruiken we zeker nog eens."

Lina

"Leuk systeem om namen te verdelen. Ook de verlanglijstjes zijn een handige tool. Volgend jaar gebruiken we jullie site zeker opnieuw."

Mireille

"Het was superleuk. Zelfs ons oma en opa ( beide 70 jaar) konden het. En knappe site. Aan de maker een dikke dikke duim!"

Anja

"Voor ons heeft het perfect gewerkt. Het was dan ook de eerste keer. Vermits we ondertussen wat verder van elkaar wonen, bleek dit de ideale oplossing. Lachende gezichten alom op onze kadootjes-dag. Tot volgend jaar!"

Davy

"Hele fijne manier om namen te trekken. De momenten dat je met zijn allen samen zijn is al zo schaars. Heb dit jaar ingesteld dat ze de persoon van vorig jaar niet konden trekken. Alles verliep perfect. Super."

Maria

"Ik vond het een ideale oplossing om namen te trekken. Gezien we allemaal een druk leven hebben en dat er nog weinig kans was om iedereen samen te krijgen."

Ines

Wil je ook gratis lotjes trekken? Start met namen trekken.Heb je een wachtwoord? Inloggen
Nederlands