Kaartje sturen: wie gaat u verrassen?

Een kaartje sturen is een klein gebaar, maar hoe tof is het om een kaart met lieve woorden te ontvangen?

Kaartje sturen: wie ga jij verrassen?

In deze tijd kan zoiets veel voor iemand betekenen. Combineer dit met namen trekken en stuur er per post een tof cadeautje bij.

Greetz

Greetz denkt goed mee in deze tijd en heeft voor een ruim assortiment kaarten gezorgd om elkaar te verrassen. Naast het versturen van een kaartje biedt Greetz een groot assortiment brievenbuscadeaus: van gezichtsmaskers tot chocolade. De kaarten en cadeaus worden dezelfde dag nog in de brievenbus gedaan. Een tof voordeel van Greetz is dat u kan sparen voor korting na het sturen van een kaartje of cadeau.

Greetz

Hallmark

Ook Hallmark zorgt ervoor dat u iemand in deze tijd een hart onder de riem kan steken door een kaartje of cadeau te sturen. Hallmark heeft een handige app waar u het kaartje gemakkelijk kan personaliseren. Hiernaast is er een tof spaarprogramma: bij 6 stempels krijgt u een gratis kaart. Als u een account hebt krijgt u zelfs nog 25 cent korting per kaart.

Hallmark

Kaartje2go

Wellicht hebt u nog niet van Kaartje2go gehoord, maar ook zij bieden een ruim assortiment kaarten en cadeaus. Het grootste voordeel van Kaartje2go is dat de prijs van een kaartje lager ligt dan bij de andere twee partijen en het eerste kaartje gratis is. Als u geen inspiratie hebt om een toffe tekst te schrijven: de kaarten zijn al voorzien van tekst, die u nog steeds kan.

Kaartje2go


Dus wie gaat u verassen met een lief kaartje? Stay Safe!