Bloemen laten bezorgen

In deze bijzondere tijd kunnen we allemaal wel een vrolijk momentje gebruiken. Een toffe manier om dat te doen is door bloemen te laten bezorgen.

Bloemen laten bezorgen

Wist u dat dit ook kan in combinatie met namen trekken? Het is nu mogelijk om namen te trekken en een postadres in te vullen zodat u elkaar bloemen of iets anders tofs kan sturen via de post!

Om u nog beter te helpen hebben wij de beste websites op een rijtje gezet die bloemen laten bezorgen.

Topbloemen

Bij Topbloemen steunt u de lokale bloemist doordat zij uw bestelde bouquet samenstellen. Als u de bloemen dezelfde dag nog wilt versturen kan dat ook, als u ze maar voor 14:00u bestelt. Let er wel op dat dit extra bezorgkosten met zich meebrengt.

Topbloemen

Fleurop

Bij Fleurop worden er altijd verse bloemen bezorgd door uw lokale bloemist. Naast het bezorgen van de bloemen kan u ook een kleinigheidje erbij doen, zoals een knuffelbeert of chocolade. Fleurop bezorgt naast bouquetten ook planten en losse rozen. Om de bloemen dezelfde dag te laten bezorgen betaalt u geen extra verzendkosten.

Fleurop

Bloompost

Ooit gehoord dat bloemen ook door de brievenbus bezorgd kunnen worden? Het kan echt, dit worden brievenbusbloemen genoemd! Zo bezorgt Bloompost deze verse bloemen door brievenbussen in heel België. Bloompost is goedkoper, doordat de bloemen door de brievenbus worden verzonden.

Bloompost


Verras elkaar met mooie bloemen en Stay Safe!