Contactloos namen trekken

We leven nu al een tijdje met z’n allen in een anderhalvemetersamenleving om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Velen vragen zich af of het verstandig is om bij elkaar te komen voor de viering tijden de feestdagen in deze situatie. Het is belangrijk dat we ons zoveel mogelijk aan de richtlijnen houden en de viering contactloos te organiseren, maar hoe moet u dit aanpakken?

Contactloos namen trekken

Maak uw viering contactloos

Om u te helpen de viering compleet contactloos te laten verlopen, hebben we onderstaande tips op een rijtje gezet.

Viering via videobellen

U zal in de afgelopen tijd waarschijnlijk al eens gebruik gemaakt hebben van videobellen om in contact te blijven met collega’s, familie en vrienden. Videobellen is een uitstekende manier om de viering alsnog op een toffe manier te laten plaatsvinden. Om u op weg te helpen hebben we de beste tools om te videobellen op een rijtje gezet. Om het extra tof te maken kan u de cadeaus en verrassingen met elkaar via videobellen uitpakken. Op deze manier is het alsof jullie toch nog een beetje bij elkaar zijn.

Viering via videobellen

Cadeaus opsturen

Verras uw getrokken naam met een mooi cadeau die door de brievenbus past. Het is nu mogelijk om namen te trekken en een postadres in te vullen zodat je elkaar iets tofs kan sturen! Zorg ervoor dat alles op tijd via de post wordt verstuurd, zodat iedereen op de dag van de viering iets heeft ontvangen. Als u dicht bij elkaar woont, kan u zelf het cadeautje stiekem voor de deur leggen. Sommige webwinkels bieden zelfs de mogelijkheid aan om een cadeautje anoniem bij iemand anders te bezorgen.

Cadeaus opsturen

Live namen trekken

In een anderhalvemetersamenleving is het niet zo praktisch om met z’n allen uit dezelfde pot de lotjes met namen te trekken. Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om met z’n allen tegelijkertijd online de namen te trekken. Hierbij kan u zodra de organisator de namen gaat trekken live meekijken welke naam u hebt getrokken. Maak het extra plezant door tijdens de trekking te videobellen en elkaars reactie te bekijken. Maar, let wel op dat je niet verklapt welke naam u hebt getrokken!

Contactloos lootjes trekken

We hopen dat u met deze tips ook in een anderhalvemetersamenleving er een feestje van kan maken. Veel plezier met namen trekken en Stay Safe!
Start namen trekken